Maak kennis met Brenkman

Het team van Electro World Brenkman bestaat uit jonge, gedreven professionals met passie voor hun vak en de klant.
Hieronder stellen ze zich aan u voor:

Rogier
Eigenaar, de vierde generatie Brenkman

“Ik ben als het ware groot geworden in de zaak, want ik loop al vanaf mijn vijftiende mee. Dagelijks werk ik met veel plezier aan het samenstellen van het juiste assortiment in onze winkel. In deze snel vernieuwende branche raak ik enthousiast voor de nieuwste producten en test ze graag uit. Benieuwd? Kom gauw kijken bij Brenkman, want alle producten staan demonstratieklaar in de winkel.”

Met ons team zijn wij graag van dienst. Of het nu gaat om het leveren van producten of het verhelpen van eventuele storing aan apparaten, u kunt altijd bij ons terecht.

Robin
Adviseur

“U vindt mij dagelijks in de winkel waar ik u informeer en help een keus te maken. Het juiste advies begint met goed luisteren naar u als klant. Daarnaast is productkennis belangrijk. Door trainingen te volgen en beurzen te bezoeken, zoals de grootse elektronicabeurs IFA in Duitsland, blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo kan ik alle klanten van Brenkman goed adviseren.”

Hendrik
Witgoed-servicemonteur

“Dankzij mijn jarenlange ervaring in het verhelpen van witgoedstoringen en uitvoeren van reparaties, hebben apparaten geen geheimen voor me. Ik ben bij Brenkman gecertificeerd servicemonteur voor witgoed van de merken Bosch, Miele en Samsung en volg jaarlijks trainingen bij de fabrikant waardoor ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen.”

Max
Installatiespecialist

“Vanaf mijn opleiding ben ik geïnteresseerd in elektronica en techniek. Dat komt me goed van pas, want mijn taak bij Brenkman is televisies en hifi-installaties bij u thuis af te leveren, te installeren en gebruiksklaar te maken zodat u onbezorgd van uw nieuwe aanwinst kunt genieten. Als Kabelkeur-specialist laat ik uw televisie storingsvrij werken. En als Smart home-specialist verhelp ik wifi-storingen en zorg ik dat u overal goed bereik hebt.”