Waarom Brenkman?

Ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken bij uw aankoop. Onze ervaren monteurs zorgen voor een vlotte service. In deze branche is ervaring een must. Maar je moet je kennis wel op peil houden. De wereld van de elektronica is immers altijd in beweging en modellen volgen elkaar in hoog tempo op. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en kunnen u alles vertellen over de laatste producten. Onze medewerkers bezoeken de belangrijkste beurzen, krijgen trainingen en volgen cursussen. Zo zijn zowel de adviseurs als de monteurs altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Uw voordeel: de nieuwste en beste producten vindt u bij ons in de winkel.

Kwaliteit

We verkopen alleen producten waar wij zelf 100% achter staan. Kwaliteit komt dus altijd op de eerste plaats, in elke prijsklasse. Welk budget u ook te besteden heeft, bij ons vindt u een breed assortiment van verschillende merken en in diverse prijsklassen. In de winkel hebben we de nieuwste wasmachines, koelkasten, tv’s, draadloze audioapparatuur, stofzuigers, koffiemachines, accessoires, persoonlijke verzorging en talloze andere producten. Jaarlijkse bezoeken we de IFA in Berlijn, de grootste elektronicabeurs in Europa. Daar zien we wat de fabrikanten gaan leveren, nu en op de langere termijn. Dat stelt ons in staat om tijdig in te spelen op de laatste ontwikkelingen. Alle producten worden door ons met zorg geselecteerd. U vindt bij ons alleen merken die zich hebben bewezen en waar wij vertrouwen in hebben.

Service

Service is een van de belangrijkste peilers van ons bedrijf, al vier generaties lang. U kunt altijd op ons rekenen, vanaf het eerste advies. Of het nu gaat om het advies in de winkel, het monteren, installeren en gebruiksklaar maken van uw aanschaf of het verhelpen van een storing, wij zijn van alle markten thuis. Geen vraag is ons te veel, we denken altijd in oplossingen. Mocht zich onverhoopt een probleem voordoen, dan staan we voor u klaar. Onze witgoedmonteur is gecertificeerd voor Bosch, Miele en Samsung, zodat een storing snel kan worden verholpen. Ook weten we alles van kabelaansluitingen. Heeft u een storing van uw Ziggo-aansluiting? Onze monteurs hebben daarvoor een kabelkeurmerktraining gevolgd. Met behulp van speciale apparatuur kunnen ze u thuis snel helpen. Wifi kent voor ons geen geheimen. Dankzij de Smart-training kunnen wij er voor zorgen dat u door u hele huis draadloos kunt genieten van uw favoriete muziek en films.

Let wel: onze service is soms gratis en soms niet. Daarin zijn wij altijd duidelijk.